Deze zomer is het 30 jaar geleden dat ik de Roos van Leary leerde kennen en dat – als ik er zo eens op terugkijk – het zaadje is geplant voor mijn huidige werk als trainer en coach. Ik werd mentor tijdens de introductiedagen voor nieuwe studenten, en daar moesten mijn aanstaande collega’s en ik natuurlijk goed op voorbereid worden. En daar heb ik dus naast dierbare vriendschappen ook de Roos aan overgehouden, want die stond op het programma.

Na mijn overstap van het communicatievak naar het trainer- en coachschap heb ik de Roos zeer regelmatig ingezet, altijd met veel plezier en blijdschap over de kracht ervan. Ik leerde Bert van Dijk kennen, de Roos-goeroe van Nederland. Tot mijn grote plezier mocht ik zijn nieuwe boek, dat hij samen met Anne-Lies Hustings scheef, recenseren voor Managmentboek.nl.

Lees hier de recensie


Pin It on Pinterest